Ανδρέας Μικρούτσικος – Η επιστροφή στο πλατό μετά τη μάχη με τη σηψαιμία

featured image
Το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Από τότε που έφυγες μου πήγαν όλα στραβά. Είσαι το γούρι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να απαντά: «Θα τα διορθώσουμε όλα. Έχω μερικές αντιρρήσεις στην συμπεριφορά σου όσον αφορά στα προσωπικά. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική και όχι να μαθαίνω αυτά που γράφεις.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Έχεις μία θλίψη, ένα ικετευτικό. Είσαι χαρά Θεού, είσαι μοναδική, επιτυχημένη, έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι. Ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα; Άλλοι πρέπει να κλαίνε, άλλος πρέπει να λέει “τι έκανα ο κερατάς”».

Για την περιπέτεια της υγείας του, αποκάλυψε: «Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Μετά, περιπέτεια τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.