Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

featured image

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο Survivor, αλλά σίγουρα έχουν γίνει συναντήσεις. Η απάντηση για το ποιος θα μπει θα δοθεί από τον παραγωγό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Θα είμαι χαρούμενος αν είμαι μέσα στους εκλεκτούς που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Στις εξετάσεις πριν μπω στο Nomads διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό και αναγκάστηκα να μην ακολουθήσω. Στις εξετάσεις για το Survivor μου ήρθαν μνήμες από τις εξετάσεις του Nomads και τα νέα για την υγεία μου που είχα μάθει τότε. Με αγχώνει και πάλι η διαδικασία των εξετάσεων, υπάρχει πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά», είπε αρχικά ο Βαλάντης, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έπιασαν κορόιδο» τον Μέσι: Πλήρωσε 30.000.000 και αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που σε λίγο δεν θα υπάρχει καν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι, υποστηρικτής Δικτατορίας και προσκυνημένος»

Για τον Γρηγόρη Πετράκο, πρόσθεσε: «Δεν λέω αν εμβολιάστηκα ή όχι γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Το έχουν κάνει πολλοί κατά καιρούς και πατάνε πάνω σε αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Και έχω αναφέρει και το όνομα του κυρίου Πετράκου. Φίλε μου, δεν μπορείς εσύ να λες τις δικές σου απόψεις και να παροτρύνεις ανθρώπους με τις απόψεις σου στο να μην εμβολιαστούν, λέγοντας ότι αν εμβολιαστούν και πεθάνουν δεν θα πάρει κανένας ευθύνη. Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν. Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.