Πάττυ Κουτμερίδου – Οι αντιεμβολιαστικές αναρτήσεις του συζύγου της και το κράξιμο στον Ευαγγελάτο

featured image

Είναι ο σύζυγος της άτυχης Παρθένας Κουτμερίδου, εκείνος που, όπως ισχυρίζεται ο γυναικολόγος της, την έπεισε να μην εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα η 38χρονη να μείνει ανοχύρωτη και να χάσει τη ζωή της.

  • Στις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο αναδημοσιεύει απόψεις αρνητών και ήδη από πέρυσι κάνει λόγο για παραποίηση της πραγματικότητας από τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Αν κάποιος εκτός Θεσσαλονίκης παρακολουθεί τον Ευαγγελάτο στο MEGA, θα νομίζει πως τα πτώματα από τον κορωνοϊό επιπλέουν από τον Λευκό Πύργο ως τη Χαλκιδική», δήλωνε σε αναρτήσεις του ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι από το “Master Chef” – Η νέα εικόνα και…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σφοδρή επίθεση της Δήμητρας Λιάνη στον Γιώργο Παπανδρέου – «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος»

Λίγο μετά την έναρξη της πανδημίας, στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού στη χώρα, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου. Ο κορωνοϊός ήταν, όπως φαίνεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις του στα social media, μια δικαιολογία για να αλλάξουν οι ρυθμοί της ζωής μας.

«Αν κάποτε πείστηκες ότι η χώρα μας μπήκε στα μνημόνια επειδή ζούσαμε με δανεικά, δεν παράγαμε τίποτα και ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας, προφανώς δεν έμαθες ποτέ ότι όλα έγιναν για να σωθούν οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες. Πώς να έχω την απαίτηση λοιπόν από έναν τέτοιο χρήσιμο ηλίθιο σαν κι εσένα να καταλάβεις ότι πήραν μια σαύρα (ιό) την ονόμασαν αυθαίρετα δεινόσαυρο (πανδημία) και σ’ έπεισαν ότι έπρεπε να σταματήσεις να ζεις για να μην πεθάνεις;», πρόσθετε στην ανάρτησή του.

Η αναπαραγωγή σε κείμενα αρνητών είναι συνεχής, αλλά τότε το κακό δεν είχε χτυπήσει την πόρτα της οικογένειάς του.

«Εσύ λοιπόν αγαπητέ μου χρήσιμε ηλίθιε, πότε θα ξεκινήσεις να γίνεσαι χρήσιμος για την κοινωνία; Πότε θα σταματήσεις να γίνεσαι νερό στον μύλο τους; Πότε θα τους γυρίσεις επιτέλους την πλάτη σου; Πόσο τετράποδος πρέπει να γίνεις για να σηκωθείς πάλι στα δυο σου πόδια; Πότε θα καταλάβεις ότι είσαι αναλώσιμος; Πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι μας παίρνεις στον λαιμό σου;», συνέχιζε στις μακροσκελείς αναρτήσεις του.


Πριν από 8 μήνες, η γυναίκα του μετά από 10 χρόνια προσπαθειών, μένει τελικά έγκυος και ένα από τα θέματα συζήτησης στο σπίτι είναι αν πρέπει να εμβολιαστεί.

«Θυμόμαστε το ‘με δυο δόσεις παίρνουμε την ελευθερία μας πίσω’; Δεν ισχύει! Προφανής εξαπάτηση; Απόλυτα! Έτσι θα το παν και σε άλλα. Καμία ανοσία δεν θα επιτευχθεί», συνέχιζε ο σύζυγός της.

Η άποψη του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου για τα εμβόλια μένει να διευκρινιστεί αν κάποια στιγμή ο ίδιος αποφασίσει να τοποθετηθεί δημόσια. Για την ώρα υπάρχουν μόνο οι καταγγελίες του γυναικολόγου της.

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει ότι η παρότρυνση για τον εμβολιασμό της αδικοχαμένης γυναίκας έγινε πολλές φορές και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά, όπως είπε, ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις καθώς διαφωνούσε με τις απόψεις του.

Ο γυναικολόγος χαρακτήρισε άκρως ύποπτες και τις κινήσεις του πνευματικού τους, καθώς σε συνδυασμό με τις απόψεις του συζύγου, οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

«Με αυξημένη πιθανότητα θρομβογένεσης ένας ήδη στεφανιαίος ασθενής ή κάποιος με στεφανιαία αγγεία προβληματικά, τι θα έχει ως αποτέλεσμα; Μα φυσικά και ένα οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Έτσι για να μην παραπλαναται ο κόσμος!».

Στις διαδικτυακές του σελίδες, τα συλλυπητήρια από χθες συνοδεύουν οι αιχμές για τις απόψεις και την στάση που κράτησε, με τον ίδιο να ζει όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του.

 

Τι έλεγε έναν χρόνο πριν ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου για τους αρνητές & το εμβόλιο Σοκ προκαλεί η ανάρτηση που είχε κάνει ο πατέρας της, έναν χρόνο πριν αναφερόμενος στους αρνητές του κορωνοϊού τότε, αλλά και στην προσμονή του εμβολίου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, είχε αναφέρει στο Νοέμβριο του 2020 σε μήνυμά του στο Facebook, ότι το μόνο αισιόδοξο είναι η κυκλοφορία του εμβολίου.

Σε άλλο σημείο έγραφε ότι ότι «καθημερινά γύρω μας ασθενούν συγγενείς, φίλοι γνωστοί… ακόμα και οι αρνητές της πανδημίας έχουν πειστεί…».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.