Γιώργος Τράγκας: Τάμα στην Παναγία για να τα καταφέρει – «Με τη βοήθεια του Θεού θα είναι ξανά κοντά μας»

featured image

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται ακόμη ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ενώ οι γνωστοί του κάνουν τάμα στην Παναγία για να σωθεί.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σωτηρία εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας που νοσεί με κορωνοϊό. Ο δημοσιογράφος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ενώ υπέστη και έμφραγμα.

Με βάση τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε ενημέρωσή του, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»«η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία γνωστοποιεί πως έκανε τάμα για τον γνωστό δημοσιογράφο. «Το πρώτο τάμα μου για τον πρόεδρο #Τράγκα μόλις έγινε και είναι στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου. Γιορτάζεται πάντα, πέντε ημέρες μετά το Πάσχα (ημέρα Παρασκευή). Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα είμαι εκεί και ο Γιώργος θα είναι ξανά κοντά μας υγιής και ΝΙΚΗΤΗΣ».

Ο Γιώργος Τράγκας είχε υποστεί έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που οδήγησε και στη διασωλήνωσή του την επόμενη ημέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είναι ανεμβολίαστος, μέχρι την Τετάρτη υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ενώ η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος –σακχαρώδης διαβήτης– δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση, μετά και το έμφραγμα που υπέστη. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.