Σοκ για την μάνα του φονιά στη Γλυφάδα – Έμαθε απο εμάς την δολοφονία του συντρόφου της

featured image

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους».είπε πρίν απο λίγο γείτονας


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα δεν γνώριζε πως ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς θεωρούσε πώς βρισκόταν στη Δανία. Το έμαθε μέσα απο τον ιστότοπό μας πρίν απο μια ώρα.

Ο 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, στις έξι το πρωί, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του, όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αυτός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα. Αρχικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.