Ο καλλιτεχνικός χώρος «σταυρώνει» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - «Εκδικητικός κομπλεξικός και διεστραμμένος»

featured image

Ο καλλιτεχνικός χώρος “σταυρώνει” τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την καταγγελία εις βάρος του για διαρροή ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του.

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μετά από επιθυμία της κοπέλας της οποίας διέρρευσαν οι προσωπικές της στιγμές, χωρίς την συγκατάθεσή της.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα, αφού τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, όσο και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσαν άμεσα το τέλος της συνεργασίας τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι διάσημοι κατακεραύνωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και παράλληλα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε αυτή την δύσκολη θέση.

Οι αναρτήσεις που έκανε ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Στάθη Παναγιωτόπούλο

Ζέτα Δούκα

Από την πρώτη στιγμή του κινήματος #mettoo η Ζέτα Δούκα ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά καταγγέλλοντας συνάδερφό της για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ζέτα Δούκα παραποίησε το logo της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στηρίζοντας για άλλη μια φορά το ελληνικό #metoo.

Ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Σταθη Παναγιωτόπουλο

Ρούλα Κορομηλά

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποια μορφή σεξουαλικης βιας σε έναν άλλο ανθρωπο. Ας περάσουμε σε πράξεις σωφρονισμού και να μην μένουμε στα λόγια».

Καίτη Γαρμπή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;».

Άννα Μαρία Βέλλη

«Πρώτον, ας ξεκινήσουμε να απενοχοποιούμε σε αυτή την κοινωνία το σεξουαλικό παρελθόν της γυναίκας ώστε το “εκδικητικό πορνό” να μην μπορεί να έχει υπόσταση. Δεύτερον, ας πούμε τα αυτονόητα, κανείς δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια προσωπικές στιγμές σου χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τρίτον, τον λένε Στάθη Παναγιωτόπουλο και αν η δικαιοσύνη τον ξεχάσει, εμείς όχι».

Γιώργος Χρανιώτης

«Δεν το κάνεις αυτό ρε Στάθη, δεν το κάνεις γαμώτο σου».

«Η εκδίκηση πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στο να σκίζεις τις φωτογραφίες, τα πόστερ που αγαπούσε και να βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Το revenge porn δεν είναι εκδίκηση. Αξιόποινη πράξη είναι».

Ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Κώστας Κοκκινάκης

«Κανείς δεν ανήκει σε κανένα. Σε μία σχέση πρέπει να θέλουν και οι δύο, αν όχι, την αφήνουμε να φύγει με την σκέψη ότι θα συνεχίσει τη ζωή της και θα είναι ευτυχισμένη. Να χωρίζουμε με αγάπη και κατανόηση και όχι με μίσος. Η βία ή ο εξευτελισμός για να εκδικηθούμε τη γυναίκα που χωρίζουμε, είναι η απόλυτη ξευτίλα για έναν άντρα. Όταν ένας άντρας σας γνωρίζει και μιλά άσχημα για τις πρώην του, θα είστε οι επόμενες», έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram.


Ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Γιώργος Τσαλίκης

«Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε! Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή».

Μαίρη Συνατσάκη

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραφε το μήνυμα της στο Instagram.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Βασίλειος Κωστέτσος

Η αλήθεια ενός ανθρώπου είναι κυρίως αυτό που κρύβει. Αντρέ Μαλρώ

Ο καλλιτεχνικός χώρος “κατακεραυνώνει” τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μαρία Δεληθανάση

«Εμετός. Η τηλεοπτική απομάκρυνσή σου είναι η ελάχιστη συνέπεια που βιώνεις. Να δικαιωθεί η κοπέλα που έχει χάσει τη ζωή της και τον ύπνο της, εξαιτίας της ελεεινής σου πράξης σίχαμα. Να κριθείς όπως σου αξίζει και να διασυρθείς εσύ».

«Και ένα μπράβο στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 που καταδικάζει κάθε κακοποιητική πράξη απερίφραστα και λειτούργησε ακόμη μια φορά άμεσα και αποτελεσματικά. Όχι σαν άλλους… Εδώ είμαστε».

Ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σοφία Παυλίδου – Αθηναϊς Νέγκα

«Κάποιοι όπως συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση θα προτιμούσαν να θάψουν το άβολο γεγονός να μην πουν τίποτα ίσως και να άφηναν να μαθευτούν όλα πλαγίως. Μπράβο για την ευθύτητα που σπανίζει».

Ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

«Επειδή πολλά διαβάζω και ακούω… όχι αγαπημένη μου δε φταις εσύ που θεώρησε ότι ο σύντροφός σου ήταν αξιόπιστος και ειλικρινής… έτσι όφειλε να είναι! Η δημοσίευση προσωπικών στιγμών θα έπρεπε το άτομο που δημοσιεύει να κάνει να ντρέπεται! Έλεος με την κριτική και τη σεμνοτυφία!».

Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνη Κανάκη για την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.