Τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Τράγκα

featured image

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, νοσηλευόμενος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία, μετά από επιπλοκές από τον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Πριν από μια εβδομάδα, ο εκδότης και δημοσιογράφος εισήχθη στο «Σωτηρία», έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτρέψουν την περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Μάλιστα, όπως αναφέρει, σε νέα ενημέρωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, με επικεφαλής τον Γιώργο Τράγκα, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».


Εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα

Και συμπληρώνει «η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» και καταλήγει «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε υποστεί έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη διασωλήνωσή του την επόμενη ημέρα.

Μέχρι την Τετάρτη, υποστηριζόταν αναπνευστικά με οξυγόνο, ενώ η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος, σακχαρώδους διαβήτη, δημιουργώντας αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.