«Ξανθομαλλούσα μου, το εμβόλιο θα σε έσωζε»: Συγκλονίζει το αντίο φίλου της 57χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

featured image

57χρονη ανεμβολίαστη στη Λάρισα πέθανε από κορονοϊό και συγκλονίζει το αντίο φίλου της, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ήταν υγιέστατη, αλλά δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Στο πένθος βυθίστηκαν τα παιδιά της, η μητέρα της, τα εγγόνια της, ο αδερφός της, τα ανίψια, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία που τελέστηκε χθες, Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο φίλος της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τον εαυτό του, υπογραμμίζοντας «δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Όσον αφορά το εμβόλιο, επισημαίνει «πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ. Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα».

Μάλιστα, σημείωσε ότι δύο κοινές φίλες τους έτρεξαν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη.

Ολόκληρη η ανάρτηση για την 57χρονη ανεμβολίαστη

«Ξανθομαλλούσα σε έλεγα…


Δύσκολη μέρα. Κηδεύεσαι λέει. Δεν μπορεί μωρέ, ψέματα είναι… Τρία χρόνια και… κολλητοί, εντελώς κολλητοί, πιο κολλητοί δεν γίνεται. Μετά κάποια έγινε και οι δρόμοι τράβηξαν χώρια.

Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα.

Το εμβόλιο πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ.

Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα.

Γιατί τώρα τα λέω αυτά και όχι ένα «καλό ταξίδι» και να ξεμπερδέψω; Μονολογώ στην ουσία, σε εμένα τα λέω και, λέω, μήπως φανώ και χρήσιμος.

Χθες η παρέα ήταν αναστατωμένη, μιλήσαμε αρκετοί στα τηλέφωνα. Ο χαμός σου ώθησε ήδη 2 φίλες να τρέχουν χθες κιόλας να κλείσουν ραντεβού.

Άλλες 2-3 τις έβρισα, έχοντας το θάρρος, και είπα να τσακιστούν να εμβολιαστούν. Γιατί δεν θέλω να χάσω άλλες φίλες, άλλους δικούς μου χωρίς λόγο. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους δικούς μας. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…».

57χρονη ανεμβολίαστη πέθανε στη Λάρισα

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.