«Την απειλούσε συνέχεια ο πρώην άνδρας της», λέει ο αδερφός της 55χρονης που δολοφονήθηκε σε ζαχαροπλαστείο

featured image

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για την δολοφονία της 55χρονης γυναίκας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου έξω από ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς σε κοιλιά και ωμοπλάτη με καραμπίνα μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας αδερφός του θύματος μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, είπε ότι η γυναίκα που άφησε την τελευταία πνοή της είχε τρία παιδιά, είχε χωρίσει και είχε πάει να μείνει με έναν άλλον από τους αδελφούς της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Πετράκο – «… συνεχίζει να κάνει το κορόιδο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρατερός Κατσούλης: Νέο βήμα τέσσερις μήνες μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

«Τον παράτησε και πήρε άλλον άνδρα. Με τον πρώην σύζυγό της είχε προβλήματα. Ερχόταν την απειλούσε συνέχεια ο πρώην άνδρας αλλά η Αστυνομία των Τρικάλων τον έπιανε συνέχεια και τον τιμωρούσε. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και τον παραδίδαμε στην Αστυνομία», δήλωσε ο αδελφός της 55χρονης.


Η 55χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμούς στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης ενώ οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, αναφέρουν ότι η γυναίκα που την πυροβόλησε να είναι η πεθερά της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.