“Ήθελα να τον φάω” – Απολογείται σε λίγο ο 51χρονος που έσφαξε το σύντροφο της μητέρας του

featured image

Ο κατηγορούμενος οδηγείται σε λίγο ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε ενώπιον των αστυνομικών πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει το θύμα καθώς πίστευε πως ήταν υπεύθυνος για το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός της περιουσίας της μητέρας του.

Ο 51χρονος δράστης τα τελευταία 10 χρόνια διέμενε στη Δανία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση του στην Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Πετράκο – «… συνεχίζει να κάνει το κορόιδο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρατερός Κατσούλης: Νέο βήμα τέσσερις μήνες μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο κατηγορούμενος φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο γι΄αυτό τον σύντροφο της μητέρας του. Πριν δύο μήνες αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και νοίκιασε ένα Airbnb στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ ένα μήνα νωρίτερα από το έγκλημα, φέρεται να αγόρασε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι από το Κέντρο της Αθήνας και να κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του συντρόφου της μητέρας του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γνώριζε πως ο γιος της βρίσκεται στη χώρα.

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, την στιγμή, που η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει την βιαιότητα του εγκλήματος καθώς ο δράστης αφού κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο θύμα, έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.