Φονικό στην Αλεξανδρούπολη – Κυνικός ο 30χρονος συζυγοκτόνος – «Είχα πιεί, δεν θυμάμαι»

featured image

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου μιας 29χρονης, από τον 30χρονο σύζυγό της, στην Αλεξανδρούπολη έρχονται διαρκώς στο φως. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 30χρονος παρουσιάστηκε αμετανόητος κατά τη στιγμή της σύλληψής του, και απάντησε προκλητικά στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 29χρονης, μητέρας τριών παιδιών, συζύγου του.

«Δεν θυμάμαι, είχα πιει», είπε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ως το Σάββατο το βράδυ είχε βγει, γύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής και υπήρξε ένας τσακωμός το πρωί.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Αμέσως μετά τον τσακωμό, ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι και όταν το μεσημέρι γύρισε είδε τα αίματα στο κεφάλι της 29χρονης. Υποστήριξε πως τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά από όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονονος συζυγοκτόνος.

Στον εισαγγελέα ο 30χρονος

Ο σύζυγος της 29χρονης, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, με σοβαρές σωματικές κακώσεις, οδηγήθηκε νωρίτερα στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 30χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της θανούσης, μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν εκείνος που μετέφερε την 29χρονη στο νοσοκομείο αποδίδοντας τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο σύζυγος της 29χρονης γινόταν συχνά βίαιος, γεγονός που είχαν καταλάβει οι γείτονές της.

Οι γονείς της τη ρωτούσαν αν την χτυπά ο σύζυγός της, αλλά η ίδια το αρνιόταν. Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν πως ο 30χρονος της είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Η 29χρονη δε μιλούσε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε διότι πίστευε πως έτσι θα σώσει τον γάμο της.

Πατέρας 29χρονης: Ποτέ δε μου είχε αναφέρει ότι τη χτυπούσε. Αν μου το έλεγε δε θα το άφηνα έτσι

Ο πατέρας της 29χρονης γυναίκας έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον άδικο χαμό της. Μιλώντας στην ιστοσελίδα star.gr, δήλωσε πως η 29χρονη δεν είχε αναφέρει ποτέ πως ο σύζυγός της την χτυπούσε. «Αν μου το έλεγε δε θα το άφηνα έτσι», είπε ο ίδιος.

«Δέκα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την κόρη μου δεν τον είχα γνωρίσει, δεν του είχα μιλήσει ποτέ. Δεν ήταν καλό παιδί. Της έλεγα «παιδί μου δεν τον θέλω αυτόν, δεν τη θέλω αυτήν την αγάπη σου», όμως εκείνη πήγε μαζί του» δήλωσε ο απαρηγόρητος πατέρας.

«Την έδερνε μπροστά στα παιδιά» λέει συγγενής της 29χρονης -Συγκλονίζει η μητέρα της

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.