Μοντέλο 23 ετών παντρεύτηκε παχύσαρκο άντρα και δηλώνει περήφανη για τα 180 κιλά του

featured image

Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ τυχεροί στη ζωή. Όντας παχύσαρκοι και στα όρια του άσχημου έχουν δίπλα τους καλλονές γυναίκες. Μην σκέφτεστε πως αυτό συμβαίνει επειδή έχουν λεφτά και αγοράζουν πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Το ζευγάρι του βίντεο αν και είναι άγνωστο στη χώρα μας είναι αρκετά γνωστό στη Βρετανία. Ο Τζορτζ Κίγουντ εργάζεται στο BBC3 ως ηθοποιός. Ωστόσο, αρκετά συχνά πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και να υπερασπιστούν την οφθαλμοφανή διαφορά στη σχέση τους και το εύλογο ερώτημα πώς γίνεται μια πανέμορφη γυναίκα με τέλειες αναλογίες να συνδέεται συναισθηματικά και να ποθεί έναν παχύσαρκο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

«Η γυναίκα μου γουστάρει τους χοντρούς» λέει ο εύσωμος άντρας για την εντυπωσιακή σύζυγό του, απαντώντας στα απίστευτα καυστικά σχόλια και πειράγματα των social media που εστιάζουν στην περίεργη αυτή εικόνα.

Η όμορφη Σιένα είναι από την Αυστραλία και εγκαταστάθηκε στη Βρετανία για να είναι με τον Τζορτζ, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Instagram.Μάλιστα έκαναν πρόσφατα και ένα παιδάκι  τον μικρό Όλιβερ.

Κι ενώ η TikToker Σιένα αρέσκεται να δείχνει την κομψή σιλουέτα της φορώντας εντυπωσιακά ρούχα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της  ο Τζορτζ, που δεν φαίνεται να ντρέπεται καθόλου για το σώμα του, δεν διστάζει να εμφανίζεται μαζί ακόμη και γυμνός δημοσίως και όπως βλέπετε το θέαμα δεν είναι και το πιο ποθητό για τους περισσοτέρους.


Τα πάχη μου τα κάλλη μου

Πολλοί χρήστες στο TiTok δεν μοιάζουν να πιστεύουν πώς η όμορφη Σιένα θα μπορούσε ποτέ να αγαπήσει έναν άντρα σαν τον Τζορτζ, έστω κι αν οι δυο τους ανεβάζουν βίντεο προβάλλοντας δημόσια των έρωτά τους.

Τα βίντεό τους γίνονται viral και συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views, με πολλούς χρήστες ωστόσο να χαρακτηρίζουν τη Σιένα προικοθήρα και τον Τζορτζ ότι εξαγοράζει την αγάπη της. «Ο Τζορτζ είναι πάρα πολύ τυχερός άντρας. Οι πιθανότητες να βρει μια τέτοια όμορφη γυναίκα που της αρέσουν οι εύσωμοι άντρες είναι μία στο δισεκατομμύριο. Και το λέω εκ πείρας» σχολίασε κάποιος, με τον Τζορτζ να σπεύδει να απαντήσει με ένα ακόμα βίντεο.

«Ήθελα να απαντήσω σ’ αυτό το σχόλιο, γιατί προφανώς υπάρχει μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο χοντροί άντρες σαν κι εμένα να μπορούν να έχουν γυναίκες σαν τη Σιένα. Είναι ένας θλιβερός κόσμος, έτσι δεν είναι. Είναι κάτι σπάνιο, και σίγουρα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Γουστάρει χοντρούς άντρες. Αυτή είναι η ανωμαλία της και γι’ αυτό είναι μαζί μου!» σχολίασε ο Τζορτζ για την κούκλα γυναίκα του. «Μπορεί και βλέπει κάτω από όλο αυτό το πάχος, γι’ αυτό είμαστε μαζί» σημείωσε ο Τζορτζ για τη γυναίκα του. Εσείς τι λέτε; [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.