Τάσος Ξιαρχό: Θυμωμένη η μητέρα του – «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνει αυτά» (Video)

featured image

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με τον χορογράφο και χορευτή, Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος μετά την κατακραυγή απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα όσα εγιναν γνωστά ο Τάσος Ξιαρχό το απόγευμα της Δευτέρας έκανε κατανάλωση χαπιών σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά τελικά εντοπίστηκε και διεκομήσθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

«Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha “TLive”.

«Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου και με προσέχουν και με νοιάζονται, οπότε αυτό είναι το σημαντικό» πρόσθεσε.


Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό η οποία παραδέχτηκε ότι θύμωσε με τα ειρωνικά σχόλια του παιδιού της για τα κιλά και την εμφάνιση της κοπέλας που “ανέβασε” στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

«Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, στενοχωρήθηκε γιατί το συζητήσαμε… Δεν καταλαβαίνει ώρες-ώρες. Τι να πω αυτό το παιδί! Είναι η έπαρση που έχει, δεν μπορώ να καταλάβω ώρες-ώρες. Είναι τόσο έξυπνος, τόσο εργατικός, είναι πανέξυπνος άνθρωπος γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρει. Έκανε λάθος, το παραδέχεται. Δεν το θεώρησε έτσι, αλλά το πήρε στην πλάκα του. Μία ζωή έτσι κάνει ο Τάσος, από μωρό παιδί μας έκανε όλους να γελάμε. Όλο τέτοιες κουταμάρες έκανε. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή; δεν μπορώ να καταλάβω» σημείωσε.

«Δεν μιλήσαμε μαζί, δεν μου το σήκωσε γιατί κι εγώ θύμωσα να πω την αλήθεια. Παραδέχτηκε πως “μαμά ήταν λάθος, αλλά δεν είναι η ώρα κι εσύ να μου λες τέτοια. Είμαι χάλια”. Ήθελε να τον αφήσουμε μόνο του, ήθελε να πάει στο χωριό να φύγει ένα διάστημα να ηρεμήσει. Αυτό ξέρω. Δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν και για τίποτα, ούτε με εμένα, ούτε με την αδερφή του, με κανέναν. Κατάλαβε το λάθος του και ήθελε να πάει στο χωριό» ανέφερε. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.