Thug Slime – «Μετανιώνω, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ» – Ο έντονος διάλογος του τράπερ με τον εισαγγελέα

featured image

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο γνωστός τράπερ και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του για την αιματηρή συμπλοκή, χθες, σε καφετέρια στον Κολωνό, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 24 Νοεμβρίου, καθώς η δίκη αναβλήθηκε σήμερα, προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο.

Ωστόσο στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν αυστηροί όροι και συγκεκριμένα της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

Οι έντονοι διάλογοι του εισαγγελέα με τον τράπερ Αν και η υπόθεση δεν εκδικάστηκε υπήρξαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον κατηγορούμενο τράπερ για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

«Μετανιώνω γι’ αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.


Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγαμε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.