«Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

featured image

Σημαντικά κενά στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη από τον βαφτισιμιό της και καθ’ ομολογίαν δράστη διαπιστώνουν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι ανακριτικές Αρχές στον Βόλο. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι ο 39χρονος φέρεται να είχε σκοτώσει ακόμα μία ηλικιωμένη γυναίκα το 2009, η οποία, μάλιστα, ήταν μητέρα του πρώην δικηγόρου του, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται στην υπόθεση να υπάρξουν πολλές ανατροπές, όπως ανέφεραν στη Realnews καλά πληροφορημένες πηγές. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα παζλ που καλούνται να λύσουν οι ειδικοί, καθώς από τη σχηματισθείσα δικογραφία προκύπτουν αντιφάσεις όσον αφορά την προ ημερών δολοφονία της 75χρονης γυναίκας, στην περιοχή Καζανάκι του Βόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κρίσιμα ερωτήματα, στα οποία οι έρευνες θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια πίσω από τις δύο δολοφονίες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ βιντεο Big Brother – Διέρρευσε ροζ βίντεο με Παναγιώτη και Ανχελίτα. Δείτε εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κορμάρα! Οι βουτιές της Μαρίας μέσα στον Νοέμβριο και η αποθέωση για το άψογο κορμί που “έχτισε”

Το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει με τον τόπο και τον χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα. Ο 39χρονος ανέφερε ότι δολοφόνησε τη νονά του στην κουζίνα του σπιτιού της, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου. Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει πως κάποια σημεία στην ομολογία του δράστη δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Κάποια δεδομένα στην απολογία του 39χρονου δεν συνάδουν ως προς τον χρόνο και τον χώρο όπου τελέστηκε το έγκλημα. Αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί», επισημαίνουν οι πηγές. Στα κενά αυτά φαίνεται να αναφέρονται, μάλιστα, και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Οι Αρχές καλούνται να συμπληρώσουν τα κενά και για το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης για να σκοτώσει με 42 μαχαιριές την άτυχη 75χρονη. Ο ίδιος επικαλέστηκε στην απολογία του ότι το βρήκε στον χώρο της κουζίνας, εκεί όπου διαπληκτίστηκε με τη νονά του.

Ένα ακόμη κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από την έρευνα αφορά τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε το πτώμα -όπως ο ίδιος κατέθεσε- στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας και μάλιστα χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά και τα ίχνη στον τόπο του εγκλήματος.

Στη διακρίβωση όλων αυτών των στοιχείων σημαντικά θεωρούνται και τα όσα έχει καταθέσει ο γιος της δολοφονηθείσας, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι κατά το διάστημα που ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι τέλεσε το έγκλημα. Ο γιος της Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, που αντιμετωπίζει κινητικά και νοητικά, ελαφράς μορφής, προβλήματα, είναι σε θέση, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, να συνεισφέρει με τη μαρτυρία του στην υπόθεση. Ήδη, σε συνεργασία με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλκιβιάδη Γκανάτσιο, έχει κινήσει όλες τις σχετικές νομικές διαδικασίες, ενώ εξετάστηκε, όπως προβλέπεται, από ειδικό ιατρό-νευρολόγο.


Από την πλευρά της, η οικογένεια του θύματος διατείνεται ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία μέσα στη δικογραφία που θα αξιοποιηθούν ώστε να έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης. Οπως επισημαίνεται, οι έρευνες είναι σε πρώιμο στάδιο και είναι σημαντικό να διεξαχθούν με τη δέουσα προσοχή και μυστικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η οικογένεια έχει καταθέσει κρίσιμα στοιχεία στον ανακριτή και έχει αιτηθεί να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά του, ως προς τη λήψη και άλλων καταθέσεων και όχι μόνο, ώστε σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα «τρέχει» και σε ό,τι αφορά την υπόθεση δολοφονίας, με τον ίδιο τρόπο, της 69χρονης Νίκης Μηλίνη-Τσιρογιάννη, τον Αύγουστο του 2009, καθώς στο πλαίσιο της ανάκρισης ταυτοποιήθηκε μέσω DNA από την Αστυνομία ότι δράστης της προαναφερόμενης ανεξιχνίαστης ανθρωποκτονίας ήταν ο 39χρονος Βολιώτης, ντελιβεράς στο επάγγελμα. Η Νίκη Μηλίνη-Τσιρογιάννη, μάλιστα, ήταν η μητέρα του πρώην δικηγόρου του, Γιάννη Μηλίνη, ο οποίος μετά την εξέλιξη παραιτήθηκε.

Η σχέση με τον δικηγόρο

Ο 39χρονος, πατέρας δύο παιδιών, διά στόματος του δικηγόρου του, αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία της 69χρονης, με την οποία, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι είχε στενές οικογενειακές σχέσεις.

Εξ αυτού του γεγονότος γνώριζε και τον πρώην δικηγόρο του, ο οποίος δέχθηκε να αναλάβει αρχικά την υπεράσπισή του. Η επαγγελματική και προσωπική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, μάλιστα, όπως ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή, δεν αποκλείεται -αν και πρόωρο ακόμη- στο πλαίσιο διερεύνησης των υποθέσεων να τεθεί στο «μικροσκόπιο». «Θέλουμε πρώτα να δούμε τις εξελίξεις, να οδηγηθούμε με ασφάλεια σε συμπεράσματα», σχολίασε η πηγή.

Τέλος, οι Αρχές εξετάζουν το παρελθόν του δράστη και τη «διπλή» ζωή που φαινόταν ότι έκανε. Αλλωστε, η σύζυγος του 39χρονου, με δηλώσεις της στην «R», είχε αναφέρει ότι ο ίδιος είχε καλές και στενές σχέσεις με τη νονά του, την οποία και βοηθούσε σε διάφορες δουλειές, επειδή ο γιος της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. «Δούλευε ως διανομέας. Του έδινε χαρτζιλίκι όταν της πήγαινε τα ψώνια. Η νονά του τον αγαπούσε. Σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόταν. Και ο ίδιος δεν ήταν βίαιος. Δεν είχε δείξει τέτοια στοιχεία, τουλάχιστον στο παρελθόν», είχε υποστηρίξει η νεαρή γυναίκα.

Στο παρελθόν, ο 39χρονος είχε καταδικαστεί για κλοπή τσάντας, ενώ αυτό τον μήνα ανέμενε να δικαστεί για εμπρησμό καταστήματος. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι, από την πλευρά του, ο δράστης, που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Επανέλαβε ότι δεν είχε λόγο να διαπράξει το έγκλημα, ούτε το είχε προμελετήσει. Βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής επειδή είχε αναστατωθεί από τη λογομαχία που είχε, πριν από τον φόνο, με την 75χρονη και ότι είχε περιορισμένη αντίληψη, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών που είχε κάνει.

Οι κουβέντες που αντάλλαξαν μεταξύ τους τον έφεραν σε απόγνωση, καθώς βρισκόταν ήδη σε πολύ δύσκολη κατάσταση, επειδή τον πίεζαν για να εξοφλήσει οφειλή από παράνομο τζόγο. Όταν εκείνος ζήτησε 2.000 ευρώ, η 75χρονη αρνήθηκε να του τα δώσει, αν και είχε το χρηματικό ποσό στη διάθεσή της. Μάλιστα, φέρεται να του είπε: «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια». Η φράση αυτή της γυναίκας προκάλεσε στη συνέχεια έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο θύμα και στον δράστη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δέχθηκε βαρύτατες κατηγορίες και μετά «σκοτείνιασαν όλα» και θόλωσε.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.