Πόλεμος στο J2US – Η απάντηση του Χάρη μέσω ανάρτησης

featured image

Ο Βαρθακούρης έδωσε εξηγήσεις για την επεισοδιακή του εμφάνιση με την Ψυχαράκη στη σκηνή του J2US! Άλλο ένα Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης φρόντισε ώστε να προσφέρει χαρά, τραγούδι, χορό αλλά και πολλές ίντριγκες μεταξύ των συντελεστών του J2US που συνήθως συζητιούνται όλη την εβδομάδα.

Χθες το βράδυ, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη οι οποίοι έκαναν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο σόου.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ερμηνεία τους, επικράτησε ανάμεσα στη νικήτρια του περυσινού Big Brother και τον Σταμάτη Φασουλή, όταν η πρώτη δεν μπορούσε να δεχτεί την κριτική των τεσσάρων κριτών, όσον αφορά τη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Βαρθακούρης-Ψυχαράκη: Μακελειό στο J2US-Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη μέσω ανάρτησης

Βαρθακούρης-Ψυχαράκη: Μακελειό στο J2US-Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη μέσω ανάρτησης


Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τη σχέση της με τον τραγουδιστή δηλώνοντας πως φαίνεται ότι έχουν ψυχρανθεί μεταξύ τους και αυτό βγαίνει και στην ερμηνεία τους, κάτι που έκανε έξαλλη την Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου».

Αυτά άκουσε ο Σταμάτης Φασουλής και της απάντησε με έντονο ύφος:

«Πες μας και πού θα εστιάσουμε. Θα μας πεις και πού θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και πού θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ένταση που επικράτησε ανάμεσα στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και την όμορφη Κρητικιά δικηγόρο:

O Χάρης Βαρθακούρης τα ξημερώματα, λίγη ώρα μετά το live του show, έσπευσε να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που η εμφάνισή του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν πήγε καλά κατέληξε σε ένταση με τον Σταμάτη Φασουλή.

Ο τραγουδιστής λοιπόν έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter:

«Μια στο εκατομμύριο, διότι το διάβασα κι αυτό, ΔΕΝ ξέχασα επίτηδες τα λόγια μου!! Ναι, μπορεί να λέω ότι δεν με ενδιαφέρει η βαθμολογία αλλά, πιστέψετε με, είμαι ψιλοπερήφανος. Τα απολαμβάνω τα δεκαριά. Άρα δεν σαμποτάρω το τραγούδι μας εσκεμμένα. Απλώς βγαίνοντας στη μέση του act, που κι αυτό με έβγαλε από τη διάθεση λίγο, αποσυντονίστηκα πλήρως με τις «βαμμένες» φωτογραφίες μου (δεν υπήρχαν στην πρόβα). Ακόμα και στο ρεφρέν που έπρεπε να κάνω δεύτερη φωνή, έκανα πρώτη! Τόσο τα’ χασα! Αυτά».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.