Τάσος Ξιαρχό: Σούσουρο με την κίνησή του στο Instagram μετά τον σάλο και τις απειλές για αυτοκτονία

featured image

Σάλο και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ένα instastory του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram, στο οποίο μαγνητοσκοπούσε μία άγνωστη κοπέλα, χωρίς τη συγκατάθεση της, σε ένα εστιατόριο, σχολιάζοντας ειρωνικά τα κιλά, τα ρούχα και την εμφάνισή της.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο χορογράφος άρχισε να χάνει followers στο Instagram και μάλιστα ο προσωπικός του λογαριασμός εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Το προφίλ του γνωστού χορογράφου επανήλθε, ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να κάνει μερικές αλλαγές.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

Συγκεκριμένα, αν μπει κάποιος στον λογαριασμό του, θα δει πως έχει διαγράψει όλες τις δημοσιεύσεις τους ακόμη και τις πιο παλιές και έχει κρατήσει μόνο το τελευταίο βίντεο που είχε αναρτήσει, στο οποίο χορεύει.


Σημειώνεται πως, το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του χορογράφου μιλώντας στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, ανέφερε:

«Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

Τάσος Ξιαρχό: Τι δηλώνει η μητέρα του για την απόπειρα αυτοκτονίας

Αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας, η μητέρα του τόνισε πως: «Εκείνο το πρωί μιλήσαμε και μου είπε ότι ήταν χάλια. Εγώ ίσως να έκανα και ένα λάθος. Εκείνη την ώρα πιο πολύ τον μάλωσα. Τότε, μου είπε να μην τον πιέζω. Μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Είχε στο σπίτι χάπια, λιποθύμησε σε κάποιους θάμνους, κάποια στιγμή συνήλθε. Πήρε μία φίλη του τηλέφωνο… Δεν ξέρω και πάρα πολλά. Μάλλον ο Τάσος εκεί που ήταν κρυμμένος πρέπει να είδε αυτό, τρομοκρατήθηκε και είπε σε αυτά τα δύο κορίτσια να τον πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς! Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα των φαρμάκων».

  [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.