Eιδικός εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πείτε στις αεροσυνοδούς ότι είστε μεθυσμένοι

featured image

Οι λόγοι που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στο πλήρωμα αεροπλάνου ότι έχετε πιεί… αρκετά.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει ξανά αρκετά ταξίδια, αφού μετά και τους αποκλεισμούς λόγω της πανδημίας, είναι κάτι που όλοι έχουν ανάγκη.

Πέρα όμως από όσα γνωρίζουμε, αξίζει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούν όσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνο και δεν αναφερόμαστε στα γνωστά μέτρα λόγω κορονοϊού.

Φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς τους γνωρίζουμε, αλλά συχνά ακούμε για διάφορες άσχημες ιστορίες κατά την διάρκεια πτήσεων.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τι είναι αυτά ρε; Είναι εικόνα αυτή για τον ΣΚΑΪ;» – Άγριο κράξιμο στον Ευτύχη Μπλέτσα

Έτσι κάποιες συμπεριφορές, εκτός από το γεγονός ότι θα μπορούσαν να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο, θα μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι άθλιο.

Σύμφωνα με ειδικούς, δύο είναι οι λέξεις που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην αεροσυνοδό: «Είμαι μεθυσμένος».

«Ακόμα κι αν αστειεύεστε μην πείτε ποτέ στο πλήρωμα πτήσης ότι είστε μεθυσμένος», επισημαίνει ένας ειδικός.


Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό πριν ή και κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, αλλά είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε με προβλήματα αν το παρακάνετε.

Ο Willis Orlando, ειδικός της πλατφόρμας εμπιστευτικών πληροφοριών Scott’s Cheap Flights , εξήγησε γιατί δεν πρέπει ποτέ να αναφέρετε ότι είστε μεθυσμένος (εκτός αν φαίνεται τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το κρύψετε).

«Απλά να είσαι ήσυχος και να συμπεριφέρεσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αν έχεις πιει», τόνισε.

Ο Ορλάντο είπε επίσης: «Σίγουρα πολλοί από εμάς είμαστε πολύ φιλικοί με τις αεροσυνοδούς και θέλουμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να αστειευτούμε για να νιώθουμε ανάλαφροι και ίσως σκεφτούμε να πούμε ότι είμαστε μεθυσμένοι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απειλές κατά Βασιλακόπουλου – «Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου»

Αν το κάνετε αυτό οι αεροσυνοδοί έχουν το δικαίωμα να σας αρνηθούν να ταξιδέψετε και να σας αποβιβάσουν από το αεροπλάνο.

Ο Ορλάντο συνέχισε: «Μάλιστα αν επιτρέψουν να μείνεις μέσα στο αεροσκάφος, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν για να σε τιμωρήσουν. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να σας βάλουν σε μια λίστα με προβληματικούς επιβάτες. Κάτι που ίσως να σας δημιουργήσει πρόβλημα στα επόμενα ταξίδια σας».

Γι’ αυτό σκεφτείτε το διπλά αν είστε μεθυσμένος και μπείτε στο αεροπλάνο ή αν θέλετε να αστειευτείτε με αυτό…

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.