Καίτη Γαρμπή: Η «πληρωμένη» απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό

featured image
Η Καίτη Γαρμπή έδωσε την πιο καίρια απάντηση στην ανάρτηση του χορογράφου που προκάλεσε σάλο.

Ο Τάσος Ξιαρχό πέτυχε με ένα insta story του να γίνει θέμα της ημέρας για όλους τους λάθος λόγους, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Για τους ελάχιστους που δεν έχουν αντιληφθεί τι συνέβη, ο γνωστός χορογράφος και τηλεπερσόνα βρέθηκε σε κατάστημα εστίασης και όπως το συνηθίζει αποφάσισε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για τις κινήσεις του και για ό,τι συμβαίνει γύρω του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απειλές κατά Βασιλακόπουλου – «Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τι είναι αυτά ρε; Είναι εικόνα αυτή για τον ΣΚΑΪ;» – Άγριο κράξιμο στον Ευτύχη Μπλέτσα

Όμως, δυστυχώς, αυτό που συνέβαινε δίπλα του ήταν ένα κορίτσι το οποίο κάθονταν σε διπλανό τραπέζι και απολάμβανε αμέριμνη την έξοδό της. Ο χορογράφος αποφάσισε λοιπόν να την βιντεοσκοπίσει εν αγνοία της και χωρίς την έγκρισή της και να αναρτήσει insta story στο οποίο σχολιάζει χλευαστικά τα κιλά της και τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε το «θράσος» της κοπέλας που τόλμησε να φορέσει οριζόντιες ρίγες παρά το γεγονός ότι είναι plus size. Και σαν να μην έφτανε η αρχική ανάρτηση, όταν ο χορογράφος συνειδητοποίησε ότι οι ενέργειές του είχαν γίνει αντιληπτές, κατέφυγε στην τουαλέτα του καταστήματος από όπου συνέχισε την αφήγηση της «περιπέτειάς» του.


Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την συμπεριφορά του χορογράφου με τα επικριτικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Την πιο καίρια ανάρτηση την έκανε η Καίτη Γαρμπή, η οποία απέδειξε ότι, εκτός από αντανακλαστικά, διαθέτει και μνήμη. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε λοιπόν μια παλιότερη συνέντευξη του Τάσου Ξιαρχού στην οποία είχε αναφερθεί εκτενώς στο bullying που είχε δεχτεί μικρότερος και συνεχίζει να δέχεται λόγω της διαφορετικότητάς του και ανάρτησε ένα screenshot.

«Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός, πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι» δήλωνε ο χορογράφος τότε.

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;», αναρωτήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Και η επίμαχη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό:

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.