Βαλάντης κατά Πετράκου - "Είναι πολιτικό έκτρωμα"

featured image

Δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» έκανε ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει για τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη, γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για να προωθήσουν δικά τους συμφέροντα.


Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μπορεί να μιλάω. Τώρα τελευταία μιλάνε για τον κύριο Πετράκο που είναι και συνάδελφός μου. Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Για ποιον λόγο λέει τώρα πως δεν ήταν; Μα ήταν. Όταν κατέβαζε έρευνες πως δεν ήταν ασφαλείς τα εμβόλια δεν έμπαινε σε διαδικασία να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο;

Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφέροντα και τα ισοπεδώνει όλα. Δε τα μπορώ αυτά. Είναι υποκριτικά. Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαλάντης.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.