Πετούν τα φάρμακα στα σκουπίδια: Αρνητές νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αλλά δε πιστεύουν πως νοσούν από τον ιό

featured image

Αρνητές, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, πετούν τα φάρμακα που τους χορηγούνται στα σκουπίδια, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι νοσούν από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν αρνητές που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και αρνούνται να συνεργαστούν με τους γιατρούς τους και φτάνουν σε ακραία σημεία, πετώντας τα φάρμακα στα σκουπίδια, τα οποία τους χορηγούνται προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Οι αρνητές αρνούνται τα φάρμακα, επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν δύσπνοια

Όπως υπογράμμισε η διευθύντρια της 10ης κλινικής του «Σωτηρία» «γιατί παίρνω αυτό το φάρμακο και όχι το άλλο, μας λένε άλλοι ασθενείς ότι πετάνε τα φάρμακα και δεν τα παίρνουν, πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουμε, γιατί πολλές φορές ο ασθενής δεν καταλαβαίνει τη δύσπνοια».

Μάλιστα, πολλοί πολίτες νοσούν και καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο, είτε επειδή φοβούνται, είτε γιατί ακολουθούν λάθος οδηγίες, σύμφωνα με τη διευθύντρια, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

«Έρχονται στα πρόθυρα της διασωλήνωσης. Αυτό είναι απαγορευτικό, μπορεί να βυθιστείς ξαφνικά, ούτε κιχ να μην προλάβεις να πεις», κατέληξε η ίδια.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.