Εικόνα γροθιά στο στομάχι – Έτσι εκτέλεσαν τον Αλβανό στη Νίκαια

featured image

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα ιδιοκτήτη βενζινάδικου.

Το όνομα του θύματος είναι Marius Spiro Dhiamanti και κατάγεται από το Δέλβινο. Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2013, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία αλλά στη συνέχεια αθωώθηκε. Τη στιγμή των πυροβολισμών ο Marius βρισκόταν στο πρατήριο μαζί με ακόμη έναν άνδρα, επίσης αλβανικής καταγωγής, ονόματι Juxhin Bajrami. Το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες μπήκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Μετά από λίγα λεπτά βγήκε έξω ο ιδιοκτήτης μαζί με ένα ακόμα άτομο. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των δυο ανδρών, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.

Εν συνεχεία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής βρέθηκε να φλέγεται το αμάξι που χρησιμοποίησαν για την επίθεση. Όπως έγινε γνωστό το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως φαίνεται στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, ο εκτελεστής με το πιστόλι στο χέρι κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου. Ο δράστης βγάζει το όπλο απ’ το παράθυρο το οποίο φαίνεται να έχει σιγαστήρα, τον στοχεύει και τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.