«Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων!»

featured image

Ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μίλησε στην εκπομπή LiveNews για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, με τον ίδιο να ζητά να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, χάνονται άδικα άνθρωποι. Η μάσκα πρέπει να επιβληθεί σε όλους».

Καπραβέλος: «Πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα»


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

«Χάνουμε ανθρώπους άδικα αυτή τη στιγμή. Με εμβόλιο στα χέρια μας είναι δυνατόν να θρηνούμε τόσα θύματα; Πρέπει όλοι να φοράμε διπλή μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown για τους ανεμβολίαστους. Να απελευθερωθεί η τρίτη δόση. Πολλοί συνάνθρωποί μας βλέπουν την κατάσταση, πολλοί δε μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού για την 3η δόση», συμπλήρωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Ο εμβολιασμένος έχει χώρο στη διασπορά, ωστόσο δεν κινδυνεύει τόσο να νοσήσει βαριά, πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα», κατέληξε ο Νίκος Καπραβέλος.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.