Χρήστος Δανιήλ – “Η γυναίκα μου πέθανε επειδή κατάπιε κομμάτι της μασέλας της”

featured image

«Κατέστρεψαν τη ζωή της γυναίκας μου και κατέστρεψαν και τη δική μου ζωή» «Με φάρμακα, με φάρμακα περπατάω, με φάρμακα τρώω» λέει ο Χρήστος Δανιήλ που «έχασε» τη σύζυγό του πριν από περίπου 6 μήνες. «Αυτές τις στιγμές ποιος μπορεί να μου τις ξαναδώσει» λέει οργισμένος δείχνοντας την φωτογραφία της γυναίκας του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι» είπε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποιος… Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Η Βανδή φιλάει στο στόμα την…

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα «έχασε» τη ζωή της όταν κατάπιε μέρος της τεχνητής οδοντοστοιχίας της. Η 62χρονη είχε δυσκολία στην κατάποση, πήγε στο νοσοκομείο, όμως αυτοί που την εξέτασαν διαπίστωσαν… λοίμωξη του αναπνευστικού και της συνταγογράφησαν αντιβίωση.

Λίγα 24ωρα μετά, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο κ. Δανιήλ ήταν 41 χρόνια με την γυναίκα του και τώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί την άδικη απώλειά της. «Κατέστρεψαν τη ζωή της γυναίκας μου και κατέστρεψαν και τη δική μου ζωή» λέει ο χαροκαμένος σύζυγός της στο T-live για την λανθασμένη διάγνωση των γιατρών. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.