Κορμάρα! Οι βουτιές της Μαρίας μέσα στον Νοέμβριο και η αποθέωση για το άψογο κορμί που “έχτισε”

featured image

Η Μαρία Ανδρούτσου συνεχίζει τα μπάνια στη θάλασσα μέχρι σήμερα και οι ακόλουθοί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την αποθεώνουν για το κορμί που διαθέτει.

Η αψεγάδιαστη σιλουέτα της Μαρίας Ανδρούτσου

Η ηθοποιός έχει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, τα τελευταία χρόνια, αφού με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα. Η Μαρία Ανδρούτσου, όχι μόνο κάνει υγιεινή διατροφή, αλλά γυμνάζεται καθημερινά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι αρετουσάριστες και όπως φαίνεται δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και έχει αποκτήσει πια ένα σφριγηλό κορμί.

Η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Ανδρούτσου για τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της η Μαρία Ανδρούτσου «ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα “Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω”. Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα “Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;”. Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»


Μαρία Ανδρούτσου αψεγάδιαστο κορμί

 

Μαρία Ανδρούτσου αψεγάδιαστο κορμί

 

enimerotiko.gr




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.