ΤΡΑΓΙΚΗ Ειρωνία – Αυτό είναι το δεύτερο φονικό που ψάχνουν για τον Μυλωνά

featured image

Τι σας γράφαμε χθές; Ότι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Μυλωνά ο γιάννης Μηλίνης βρήκε την μητέρα του νεκρή με 20 μαχαιριές.

Τι είχε συμβεί το μακρινό 2009; Η 69χρονη γυναίκα, που είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.

Φέρει 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια. Δώδεκα χρόνια μετά, παραμένει άγνωστος ο δολοφόνος της Νίκης Μηλίνη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Σήμερα, ο δικηγόρος του καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση που βίωσε το 2009 και ο ίδιος για να υπερασπιστεί τον δράστη μιας δολοφονίας που μοιάζει με ότι έζησε όταν βρήκε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε ένα λουτρό αίματος μέσα στο σπίτι της.

Στο ίδιο σπίτι που βρέθηκε νεκρή η Νίκη, στον κάτω όροφο ζούσε τότε ο Μυλωνάς με την γιαγιά του. Και γι΄αυτή την υπόθεση τον ψάχνουν οι αστυνομικοί. Στην οδό Μελίνας Μερκούρη κοντά στο νεκροταφείο στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Τι θα συμβεί αν προκύψει πώς ο δράστης σκότωσε παλιότερα και την μητέρα του δικηγόρου που σήμερα τον εκπροσωπεί; [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.