Δήμητρα Καστρίτση για Βασιλική Μιλλούση: «Ας μας πει γιατί άφησε τον προπονητή της και έκανε με τον δικό μου»

featured image

Η Δήμητρα Καστρίτση, μία από τους 38 αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, που κατήγγειλαν τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστησαν, σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ και στον Ανδρέα Δημητρόπουλο, σήμερα, Πέμπτη.

Η Δήμητρα Καστρίτση κατακεραυνώνει Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

Η αθλήτρια της ενόργανης στράφηκε κατά του Χρυσού Ολυμπιονίκη, αλλά και της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, υπογραμμίζοντας «δεν ενόχλησε μόνο εμένα, αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…».


Και συμπλήρωσε η Δήμητρα Καστρίτση “όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν”.

Τα υπονοούμενα της Δήμητρας Καστρίτση για τον προπονητή της Βασιλικής Μιλλούση

Ειδικότερα, για τη Βασιλική Μιλλούση, με την οποία ήταν συναθλήτρια, η Δήμητρα Καστρίτση σημείωσε “ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.