«Έκανα μπότοξ για πρώτη φορά»: Η νέα εικόνα της Έλενας Παπαρίζου, μετά την αισθητική “επέμβαση”

featured image

Την Έλενα Παπαρίζου στα παρασκήνια του MADWALK συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του «MEGA Καλημέρα», καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες, με τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής και τους σχεδιαστές.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στα Madwalk, γιατί ποτέ δεν συνέπιπταν οι χρόνοι μας. Στη σκηνή θα είναι όλα λευκά. Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, και εγώ έχω μεγαλώσει. Δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου», δήλωσε αρχικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ βιντεο Big Brother – Διέρρευσε ροζ βίντεο με Παναγιώτη και Ανχελίτα. Δείτε εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κορμάρα! Οι βουτιές της Μαρίας μέσα στον Νοέμβριο και η αποθέωση για το άψογο κορμί που “έχτισε”

Όσο για τον σύζυγό της και την κοινή τους ζωή στο σπίτι, η τραγουδίστρια είπε«Ο σύζυγός μου δεν ξέρω αν θα έρθει να με δει στα Madwalk, δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα, δουλεύει και αυτός πάρα πολύ. Στο σπίτι μου κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, μου αρέσει πολύ να κρεμάω σωστά τα ρούχα, γιατί έχω μια μανία με την ντουλάπα μου, θέλω τα λευκά ρούχα να είναι σε λευκές κρεμάστρες, μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι».


Για την ηλικία της και τα χρόνια που περνάνε, η Έλενα Παπαρίζου εξηγεί πως είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Μάλιστα, μόλις φέτος έκανε το πρώτο της μπότοξ.

«Μου αρέσει να ωριμάζω στην ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω είναι, δεν είναι πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στην Eurovision η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω».

Δείτε τη νέα εικόνα της Έλενας Παπαρίζου μετά το baby μπότοξ

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.