Ο Στέφανος Χίος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα – «Εμείς δεν ήμαστε από σόγια»

featured image

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, με το κόμμα της Λαϊκής Δεξιάς Πατριωτικής Κίνησης.

Την ανακοίνωση έκανε ο δημοσιογράφος μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή και μετά από ένα υβρεολόγιο κατά των πολιτικών της χώρας μας.

Οριστική και αμετάκλητη η απόφαση του Στέφανου Χίου να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Όπως υπογράμμισε ο Στέφανος Χίος «δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη».

Τις επόμενες ημέρες, ο Στέφανος Χίος θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών

Και συμπληρώνει «τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.