Χάος σε γάμο στην Κρήτη – Τους πήγαν δώρο επιχρυσωμένο δονητή και…

featured image

Το περιστατικό έλαβε χώρα πρίν απο λίγες εβδομάδες σε σάλα εκδηλώσεων έξω απο το Ηράκλειο. Μη μου ζητήσετε να πώ περισσότερα δεν θα το κάνω για να μην καρφωθούμε. Ένα είναι το σίγουρο. Πώς θείος απο την μεριά της νύφης και ο γαμπρός έπαιξαν μπουνιές καθώς ο τελευταίος θεώρησε πώς ο συγγενής της νύφης με την επιλογή του δώρου τον έλεγε… ανίκανο.

Τι συνέβη;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

Η νύφη μετά το τέλος του μυστηρίου και λίγο πρίν απο το γλέντι ζήτησε απο στενούς φίλους ν΄ανοίξουν τα δώρα. Ένα λοιπόν κουτί που περιείχε και χρήματα απο τον θείο της περιείχε έναν πολύ ακριβό δονητή αξίας άνω των 500 ευρώ.


Βλέποντας το δώρο ο γαμπρός το πήρε με μανία απο τα χέρια της νύφης και το κάρφωσε στο τραπέζι του θείου. Εκείνος σάστισε. Δεν είχε ιδέα. Ο γαμπρός του επιτέθηκε και το ξύλο ξεκίνησε. Κάποια στιγμή η θεία που βρισκόταν σε άλλη παρέα αντιλήφθηκε την φασαρία και πλησίασε. Είδε τον δονητή που είχε παραγγείλει για πάρτη της και έφτασε την ίδια ημέρα στο σπίτι με την ημέρα του γάμου της ανιψιάς της.

“Που το πάς αυτό” είπε στον γαμπρό… “Είναι δικό μου” με τον θείο να παθαίνει ντουβρουτζά απο την εξέλιξη. Και δαρμένος άδικα και κερατωμένος με πλαστικό όργανο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.