Η Παπουτσή για τον Ξιαρχό – «Καλά κάνει και τα παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό»

featured image

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας συνεχίζει να βρίσκεται ο Τάσος Ξιαρχό, μετά από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Εκεί βρέθηκε η συγκάτοικος και καλύτερή του φίλη, Ίριδα Παπουτσή. Η νεαρή μίλησε στον Αντ1 για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλος τις τελευταίες μέρες, δηλώνοντας προβληματισμένη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

«Είμαι στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Τον βρήκα στο νοσοκομείο σε μια κατάσταση χάλια, έκλαιγε. Του είπε, γιατί είπε αυτό το πράγμα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω να τον βοηθήσω. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να το βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω… Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Ό,τι έκανε από εκεί και πέρα είναι η κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος. Γιατί ρε Τάσο;» κατέληξε.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.