Αυτός είναι ο δάσκαλος τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

featured image

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις.

Τραγικές και αδιανόητες δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις που συνελήφθη κατόπιν καταγγελιών στα δυτικά προάστια, για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του.

Ο πατέρας του είπε αρχικά στο Live News του Mega: «Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα τους»!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Πρόσθεσε δε: «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;».

Επιπλέον, ο πατέρας του προπονητή επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της ανήλικης, μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου που το τελευταίο διάστημα άλλαξε συμπεριφορά και υποψίασε τους γονείς της.

«Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του, ήταν ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση ήταν, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου βασικά. Ο πατέρας αυτός θέλει να τον εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι υπάρχει. Αυτός όμως, είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο και αυτός θεώρησε τώρα σωστό να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.