Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω» – Περιγράφει τη μάχη με τον κορωνοϊό

featured image

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο και τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης μίλησε νωρίτερα για τον κορωνοϊό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο εμβολιασμός του, ήταν η πιο σοφή απόφαση. Ο ίδιος, πριν από δύο ημέρες, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

Γιάννης Αϊβάζης: Τι δήλωσε για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ (…) Έμεινα 7 μέρες ακριβώς στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος όταν νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ».


Στη συνέχεια δήλωσε: «Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν».

«Πολλοί μπορούν να πουν πολλά. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε πως νόσησε τόσο η γυναίκα του Μαρία Κορινθίου, όσο και η κόρη του Ισμήνη, που -ευτυχώς- περνούν ελαφρά τη νόσηση.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.