Λαμιώτης γιατρός έπεισε την οικογένεια του να μην εμβολιαστεί – Πέθαναν όλοι από κορονοϊό!

featured image

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία, με ανεμβολίαστα άτομα της ίδιας οικογένειας να πεθαίνουν από κορονοϊό. Μία τέτοια περίπτωση αφορά έναν ανεμβολίαστο συνταξιούχο στρατιωτικό γιατρό από τη Λαμία ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών στο Σωτηρία.

Λαμία: Ο αρνητής γιατρός έπεισε την οικογένειά του να μην εμβολιαστεί

Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ, πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό και ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους. Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του αδελφού του γιατρού, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Δυστυχώς γνώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο ύπουλος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός ειδικά σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.


Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου.

Βόλος: Πέθανε αρνητής που αρνήθηκε να διασωληνωθεί

Κατέληξε από κορονοϊό, γνωστός επιχειρηματίας εστίασης στον Αλμυρό Βόλου, ο οποίος αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, υπέγραψε να μην διασωληνωθεί, απορρίπτοντας τις σχετικές υποδείξεις των γιατρών που του επεσήμαναν ότι διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Ο 55χρονος ήταν ανεμβολίαστος και αρνητής του κορονοϊού, σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, Όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι για πολλές ημέρες, ώσπου προχθές ο αδελφός του τον βγήκε λιπόθυμο στο σπίτι του. Άμεσα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, με την κατάσταση όμως της υγείας του να μην έχει βελτίωση καθώς ο κορεσμός του ήταν χαμηλός.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον ασθενή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Νίκο Χαυτούρα, πως θα πρέπει να διασωληνωθεί, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι υπάρχει ο ιός και αρνήθηκε τη διασωλήνωσή του. Μετά την άρνησή του, οι γιατροί επικοινώνησαν με τον Εισαγγελέα, ο οποίος, όπως σημείωσε ο κ. Χαυτούρας, τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που ο ασθενής έχει τις αισθήσεις του και αντιδρά και δεν επιθυμεί τη διασωλήνωση, αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δυστυχώς πέντε ώρες μετά ο 55χρονος ξεψύχησε.

Με πληροφορίες από το lamiareport

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.