Σφαγή στο δικαστήριο για την διατροφή – Στην κόντρα ο Δόξας με την πρώην γυναίκα του

featured image

Στις δικαστικές αίθουσες «αναβίωσε» σήμερα η κόντρα του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα με την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού τους.

 

Συγκεκριμένα στο Μονομελές Εφετείο (Πολιτικό Τμήμα- Οικογενειακό) εκδικάστηκαν η έφεση και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής, κατά κόσμον Κώστας Δείξιμος, σε βάρος της πρώην συζύγου του με τα οποία αιτείται τη μείωση της διατροφής και την ανάθεση της επιμέλειας της μόλις 5 ετών κόρης τους.

  • Κατά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης και πριν ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων, ο συνήγορος του κ. Δόξα, ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής δεν μπορεί να καταβάλει τα χρήματα για την διατροφή του παιδιού, καθώς το ποσό είναι μεγάλο (500 ευρώ) και δεν εργάζεται ώστε να τα παρέχει. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κ. Δόξας κατέβαλε το ποσό της διατροφής κάθε μήνα, χωρίς να καθυστερεί.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Τους ισχυρισμούς αυτούς ωστόσο αντέκρουσε η συνήγορος της πρώην συζύγου του κ. Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά η οποία επισήμανε πως ο ίδιος «δεν κατέβαλε το συγκεκριμένο ποσό τον Ιούλιο και καθυστερούσε να καταθέσει τα χρήματα» ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι «θέμα επιβίωσης του ίδιου του παιδιού, και πως η εστίαση έχει ανοίξει πλέον, άρα μπορεί να εργαστεί κανονικά».


  • Στη συνέχεια, πρώτος έλαβε τον λόγο ως μάρτυρας, ο αδερφός του κατηγορούμενου, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής και ισχυρίστηκε πως ο κ. Δόξας από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο, λόγω του lockdown δεν μπορούσε να εργαστεί και έπαιρνε μόνο επιδόματα, ενώ εξ αιτίας των σε βάρος του καταγγελιών, όπως ανέφερε, δεν κατάφερε να εργασθεί ούτε το καλοκαίρι και αναγκάσθηκε να παραιτηθεί οικειοθελώς από γνωστό τηλεοπτικό σόου.

Από την πλευρά της, όμως, η συνήγορος της συζύγου του κ. Δόξα Άρτεμις Διαλυνά, τόνισε στο δικαστήριο πως ο ίδιος εργαζόταν και εργάζεται όλο αυτό το διάστημα, καθώς, όπως ανέφερε, «ο κ. Δόξας φέτος πραγματοποίησε τρεις συναυλίες, τραγούδησε σε δύο γάμους, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, κάθε Κυριακή σε μουσικό μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι και κάθε Δευτέρα σε εστιατόριο στην Κηφισιά. Αντιθέτως, η πρώην σύζυγός του, ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο σε γκαλερί, και όλο το υπόλοιπο διάστημα αναγκαζόταν να δανείζεται χρήματα, εφόσον ο κ. Δόξας δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής».

Η δεύτερη μάρτυρας που κατέθεσε στη σημερινή δίκη, η οποία είναι και αυτή τραγουδίστρια, ισχυρίστηκε πως τραγουδιστές σαν τον κ. Δόξα, θεωρούνται «φίρμες», και τα ποσά που εισπράττουν για τις εμφανίσεις τους αγγίζουν μέχρι και τις 4 χιλιάδες ευρώ. «Ένας διάσημος και γνωστός τραγουδιστής παίρνει πολλά περισσότερα χρήματα από εμένα, καθώς είναι τα πρώτα ονόματα που εμφανίζονται στα νυχτερινά κέντρα. Ακόμη, στους γάμους και στις συναυλίες παίρνουν ακόμη περισσότερα». Η απόφαση του Μονομελούς Εφετείου αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

 

 

  • Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από το 2018 ενώ εκκρεμεί η υπόθεση του διαζυγίου τους η οποία αναμένεται να εκδικασθεί μέσα στον Νοέμβριο. Παράλληλα, ο χωρισμός τους υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακός αφού η σύζυγος του Κώστα Δόξα έχει καταθέσει σε βάρος του μηνύσεις και αγωγές για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά.

 

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς η γυναίκα κατήγγειλε συγκεκριμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας φέρνοντας μάλιστα στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες στις οποίες, όπως ανέφερε, αποτυπώνονταν τα βίαια ξεσπάσματα του τραγουδιστή. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για τα γεγονότα που επικαλείται η πρώην σύζυγός του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.