Η μητέρα του Θανάση Μυλωνά . Του φονιά του Βόλου – «Τον έχω ξεγράψει»

featured image

Έπαιζε θέατρο 12 ολόκληρα χρόνια. Κι αν δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση του DNA, ακόμα και σήμερα ο γιος της γυναίκας που είχε σκοτώσει το 2009 θα τον υπερασπιζόταν για μία ακόμα φορά στα δικαστήρια της Λάρισας, σε υπόθεση με κατηγορία εμπρησμού. «Μόλις έγινε το έγκλημα αυτό και μαζί με άλλα 2 – 3 στοιχεία που είχε εναντίον του, το συνδύασε (σ.σ. ο δικηγόρος) και απαίτησε από την ασφάλεια το DNA», λέει η Βαλσάμη Μηλίνη, κόρη του θύματος και αδερφή του δικηγόρου.

Ο αδελφός της, δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης, προσπαθεί πλέον να αντιμετωπίσει την φρικτή αλήθεια, ότι ο 39χρονος πελάτης του είναι ο δολοφόνος και της μητέρας του, ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε το θράσος να ζητά από τον γιο της γυναίκας που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, να τον υπερασπίζεται στα δικαστήρια και ότι εκμεταλλευόταν την παλιά τους γνωριμία για να απευθυνθεί σ’ εκείνον ξανά να τον υπερασπιστεί και στη δεύτερη δολοφονία που είχε διαπράξει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αυτός είναι ο καθηγητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Λύγισε» η Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

Έδειχνε «ο κάλος οικογενειάρχης» Σήμερα, οι κάτοικοι του Βόλου σταματούν στα περίπτερα για να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδα του τοπικού Τύπου. Να προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ασύλληπτης τροπής, κυρίως για τον ίδιο τον δικηγόρο και τα αδέλφια του, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν τον δολοφόνο της μητέρας τους μπροστά στα μάτια τους και δεν το ήξεραν.


«Ο άνθρωπος ήταν φυσιολογικός. Τον βλέπαμε σχεδόν καθημερινά, ‘καλημέρα, καλησπέρα’ αυτό. Τίποτα παρά πάνω. Οικογενειάρχης, έτσι; Τώρα ποιος μένει δίπλα μας πλέον δεν ξέρουμε», λέει γείτονας 39χρονου.

Παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά, ο 39χρονος είχε «χτίσει» το προφίλ του καλού οικογενειάρχη.

«Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς, η σύζυγος του 39χρονου δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Τα όσα μαθαίνει για τον πατέρα των παιδιών της είναι αδύνατο να χωρέσουν στο μυαλό της.

«Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει».

Το «βαρύ» παρελθόν Στην πραγματικότητα, ο 39χρονος ήταν εντελώς διαφορετικός απ’ ότι φαινόταν, μ’ ένα παρελθόν γεμάτο παραβατικές συμπεριφορές που τον είχαν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές στα δικαστήρια κι άλλες τόσες που εκκρεμούν για το μέλλον.

Μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομου τζόγου, εμπρησμού κι άλλα πολλά, με αποκορύφωμα τις δύο δολοφονίες που αποδείχθηκε ότι διέπραξε.

«Τον έχω ξεγράψει» – Η μητέρα του 39χρονου στο MEGA Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, η μητέρα του 39χρονου λέει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο της.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.