«Η κόρη μου παράτησε το σχολείο και δουλεύει σε στριπτιτζάδικο για να πληρώνω εγώ τις πλαστικές μου»

featured image

«Χαίρομαι που η κόρη μου κάνει στριπτίζ για να πληρώνω τις πλαστικές μου»

Η 38χρονη Georgina Clarke από το Warwickshire της Βρετανίας ήταν μια πλήρους απασχόλησης μαμά, που φρόντιζε τα τέσσερα παιδιά της- Kayla, (τώρα 20 ετών), Amber (τώρα 19), Keisha (τώρα 13), και Romeo (τώρα 6).

Η 38χρονη Georgina για το τελευταίο πράγμα για το οποίο ανησυχούσε, ήταν η εξωτερική της εμφάνιση.

«Δεν με ενδιέφερε το πώς ήμουν, δε φορούσα μέικ απ», εξομολογείται.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

«Είχα άχαρα καστανά μαλλιά, ήμουν αρκετά ντροπαλή και δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο. Η προτεραιότητά μου ήταν η μητρότητα και η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε».

Η μαμά και η κόρη

κόρη

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μια ημέρα. Ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα, είδε τη φωτογραφία του μοντέλου Katie Price που τότε ήταν γνωστή και ως Jordan. Αυτό ήταν. Η Clarke έπαθε εμμονή μαζί της.

«Όταν την είδα, ξεχώρισε αυτόματα. Λάτρεψα το look της- ήταν τέλεια. Ήμουν τόσο κακοντυμένη ως μαμά αλλά κάτι επάνω στην Katie Price με επηρέασε.

κόρη

Όταν κοίταξα την εικόνα της, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ήμουν το ίδιο εκθαμβωτική και εγώ. Έκτοτε, άρχισα και αγόραζα περιοδικά μόνο και μόνο για να μαθαίνω για τη ζωή της και άρχισα να παρακολουθώ τα τηλεοπτικά σόου όπου συμμετείχε».

Σύντομα όμως και η 10χρονη, τότε, κόρη της η Kayla άρχισε να έχει και εκείνη εμμονή με την εκκεντρική Price.

«Ως παιδί, δεν ντυνόμουν και πολύ κοριτσίστικα», λέει η Kayla «φορούσα φαρδιά παντελόνια και μεγάλα μπλουζάκια και μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο. Αλλά όταν άρχισα να παρακολουθώ το σόου της Jordan μαζί με τη μαμά μου, έπαθα και εγώ εμμονή».


Ξεκίνησαν και οι δυο έναν «αγώνα» ομορφιάς

Όταν η Kayla έκλεισε τα 11, εξομολογήθηκε στη μητέρα της ότι όταν θα γινόταν 18 θα ήθελε να αυξήσει το στήθος της κάτι που ενθουσίασε την Georgina η οποία εξέφρασε και εκείνη την ίδια επιθυμία.

Εκείνη την εποχή, ξεκίνησαν και οι δυο έναν «αγώνα» ομορφιάς, σε ινστιτούτα αισθητικής με το όνειρο ότι κάποτε θα επισκέπτονταν έναν πλαστικό χειρουργό για μια σειρά από επεμβάσεις.

Η Georgina Clarke πριν την εμμονή με τις πλαστικές

«Ήθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου. Πάντα φερόταν σε εμένα και τα αδέλφια μου τόσο καλά που ήθελα να πραγματοποιήσω τα όνειρά της. δεν ήμουν σίγουρη πώς θα πλήρωνα όλα εκείνα που έπρεπε να κάνει, τα χειρουργεία, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να βρω λεφτά όσο το συντομότερο», λέει η νεαρή.

Η κοπέλα, εγκατέλειψε το κολέγιο στα 17 και έπιασε δουλειά ως στρίπερ σε τοπικό κλαμπ. Έπειτα από μερικούς μήνες, η Kayla άρχισε να κερδίζει αρκετά χρήματα, πάνω από 1.300 Λίρες την εβδομάδα, ενώ όταν γνώρισε έναν εύπορο άντρα που ήταν πρόθυμος να της προσφέρει ότι εκείνη επιθυμούσε, το όνειρό της εκτοξεύτηκε.

Σήμερα, μητέρα και κόρη, έχουν καταφέρει να μοιάσουν στο είδωλό τους, με την ευγενική «χορηγία» του «sugar daddy», όπως αποκαλούν τον «χορηγό» και την κερδοφόρα εργασία της Kayla.

κόρη

Πηγή: dailymail [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.