Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Κορωπί – Αδέρφια χτύπησαν με λοστό το θύμα πριν τον πυροβολήσουν!

featured image

Σκηνές που παραπέμπουν σε μαφιόζικα χτυπήματα, διαδραματίστηκαν λίγα λεπτά πριν τις 11:00 σήμερα 16 Νοεμβρίου 2021 έξω από το ΚΕΠ, επί της οδού Αγίων Αναργύρων, στο Κορωπί.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:50, όταν ένας άνδρας που συνοδεύονταν από μια γυναίκα βγήκε από το ΚΕΠ στο Κορωπί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, εκείνη την ώρα δύο αυτοκίνητα κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα και σταμάτησαν μπροστά στον άνδρα και στη γυναίκα, οι οποίοι μόλις είχαν αρχίσει να κινούνται στο δρόμο.

Ξαφνικά μέσα από τα οχήματα βγήκαν δύο άτομα. Άρχισαν να χτυπούν το θύμα με λοστούς κι όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον πυροβόλησαν στο πόδι, μπροστά στα μάτια της γυναίκας που τον συνόδευε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αυτός είναι ο καθηγητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Λύγισε» η Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν μέσα στα αυτοκίνητα τους και αφού ανέπτυξαν ταχύτητα, εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στο κίνητρο, ωστόσο το άτομο που δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι ήταν σεσημασμένο, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ρομά που ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν το θύμα είναι αδέρφια.

Αντίπαλες συμμορίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

Ξεκαθάρισμα μεταξύ αντιμαχόμενων συμμοριών, οι οποίες θέλουν να ελέγξουν την εμπορία και τη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Κορωπίου, «βλέπει» ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης πίσω από τους πυροβολισμούς έξω από τα ΚΕΠ της περιοχής. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο newsit.gr, τα μέλη της μίας συμμορίας που απαρτίζεται από Αλβανούς και Ρομά πέρασαν με ένα αυτοκίνητο έξω από το ΚΕΠ και τότε αντίκρυσαν τους αντιπάλους τους.

«Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το ΚΕΠ. Με οδηγίες πλέον του υπουργείου δεν εξυπηρετούμε εντός του καταστήματος λόγω κορονοϊού. Εκεί βρίσκονταν, όπως πληροφορήθηκα, δύο άτομα τα οποία φέρεται να ανήκουν στη μια από τις δύο συμμορίες. Πέρασαν με το όχημα τους τα μέλη της αντιμαχόμενης πλευράς και του έριξαν προειδοποιητικά με τη μία σφαίρα να βρίσκει τον ένα άτομο στο πόδι». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.