Ξεσπά η κόρη της 69χρονης που δολοφονήθηκε απο τον Θανάση Μυλωνά – “Θέλω απαντήσεις…”

featured image
Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δολοφονίες που διέπραξε ο Θανάσης Μυλωνάς στον Βόλο. Υπενθυμίζεται, ότι τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ο 39χρονος, που είχε συλληφθεί για την άγρια δολοφονία της νονάς του, είχε σκοτώσει πριν 12 χρόνια και τη μητέρα του δικηγόρου του με παρόμοιο τρόπο.

Η αδερφή του δικηγόρου και κόρη της αδικοχαμένης 69χρονης, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την αναπάντεχη αυτή τροπή και τη δολοφονία της μητέρας της στο Βόλο. Η κ. Μηλίνη σημείωσε πως ουδέποτε υποψιάστηκαν ότι πίσω από τη δολοφονία της μητέρας του το 2009 κρύβεται ο άνθρωπος που επί χρόνια υπερασπιζόταν ο αδερφός της: «Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα, σε ναρκωτικά, κλοπές αυτοκινήτων, διάφορα».

 


Σημείωσε πως: «Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου» και εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει. Αποκάλυψε πως ο 39χρονος είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τη δολοφονία της μητέρας της και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι είπε στην κατάθεση και τι κατάλαβαν τότε οι ασφαλίτες»

Η κ. Μηλίτη, ζήτησε να ανασυρθεί η κατάθεσή του, ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον την έδωσε τότε και – όπως είπε – «να δούμε το ποιος και το γιατί», ενώ υπογράμμισε πως: «Περιμένω απαντήσεις… υπάρχουν κενά».

Επιβεβαίωσε πως η μητέρα της πριν πέσει νεκρή είχε σερβίρει παγωτό τον φονιά της, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια. Μάλιστα, όπως είπε κάποια στιγμή η μητέρας της φώναξε «τι κάνεις εκεί βρε;» πριν πέσει νεκρή. Η 69χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της, καθώς στην ίδια πολυκατοικία ζούσαν οι παππούδες του.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.