«Γελούσαν και με έδειχναν»: Πώς νεαρή δασκάλα που βίωσε μπούλινγκ, κατάφερε και έχασε 50 ολόκληρα κιλά

featured image

Νεαρή δασκάλα από τη Ρόδο μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για τη μάχη που έδωσε να χάσει κιλά, περνώντας το δικό της μήνυμα για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν, όταν είχε παραπάνω κιλά.

«Θυμάμαι και την σκληρότητα να μπαίνω σε ένα πάρτι, να γελάνε και να με δείχνουν. Να λένε… ”πω πω δες τι φοράει”. Θυμάμαι τα λόγια τους και τα πρόσωπά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

Τι αποκάλυψε η δασκάλα για τη μάχη με τα κιλά

Η «δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και το φωτεινό χαμόγελο» όπως την αποκαλούν οι φίλες της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από τα δέκα μου χρόνια άρχισαν να βάζω κάποια παραπανίσια κιλά και στα 17 μου ζύγιζα 110. Τα κιλά άρχισα να τα παίρνω στην εφηβεία. Έβλεπα τα κιλά να ανεβαίνουν και δεν μπορούσα να τα σταματήσω. Ήταν δύσκολα εκείνα τα χρόνια. Ήταν δύσκολη η αντιμετώπιση εφήβων και ενηλίκων. Πήγαινα για ρούχα και μου έλεγαν ότι δεν έχουμε ρούχα για εσάς. Έλεγα ‘‘τι κακό τους έχω κάνει”. Για να με δείχνουν κάτι κακό έχω κάνει και μετά έτρωγα. Ήταν η αυτοτιμωρία μου και ένας φαύλος κύκλος».

Η δασκάλα αποκάλυψε πως τα 50 κιλά τα έχασε μέσα στα φοιτητικά της χρόνια με βοήθεια διατροφολόγου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με συμβούλεψε και με καθοδήγησε και για εμένα ήταν η πρώτη μορφή ψυχοθεραπείας. Πήγαινα και της άνοιγα τη ψυχή μου» και πρόσθεσε ότι το “κλικ” της έγινε όταν πήγε να κάνει κάποιες εξετάσεις και ο γιατρός της είπε εμμέσως ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν για 17χρονη. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.