27χρονος Αλβανός ο δολοφόνος του 44χρονου υπάλληλου ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη

featured image

Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε τον δράστη της αιματηρής ληστείας στη Θεσσαλονίκη 

Συνελήφθη σήμερα ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος υπάλληλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι του, νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ συνελήφθη ο συνεργός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της δολοφονίας είναι 27χρονος Αλβανός. Ο συνεργός του είναι ένας 35χρονος Έλληνας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ταυτοποίηση και η σύλληψη του άνδρα έγινε δυνατή από ένα αποτύπωμα που άφησε μέσα στον χώρο του εγκλήματος.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη


Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρεται πως ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου που κρατούσε τον 44χρονο υπάλληλο, ο οποίος κατέληξε λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

 Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τη ληστεία

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.