Σακιλ Ο' Νιλ: Μετά από ένα δύσκολο 2020 έφτασα σε....επίπεδα 2006 όταν έπαιζα στο Μαίαμι

featured image

Ο «The Big Diesel» σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο  «Men’s Journal» αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει κιλά και να νιώσει μία δεύτερη νιότη Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ψηλών που έχουν πατήσει το πόδι τους παρκέ του NBA. Ο λόγος για τον θρυλικό Σακίλ Ο ‘ Νιλ ο οποίος μιλώντας στο  «Men’s Journal» αποκάλυψε πως το 2020 ήτανμία από τις χειρότερες της ζωής του καθώς βίωσε την απώλεια 30 ανθρώπων που γνώριζε. Με κορυφαίες όλων της αδερφής του και του Κόμπε Μπράιαντ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Έτσι λοιπόν το…έριξε στο φαγητό και το Netflix παίρνοντας 15 κιλά. Ωστόσο κάποια στιγμή αποφάσισε να βάλει «φρένο» στο…φαγητό και να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Μαιάμι Χιτ.


«Το 2020 ήταν μια άσχημη χρονιά για εμένα. Πέθανε η αδερφή μου, στη συνέχεια σκοτώθηκε ο Κόμπι ενώ έφυγαν από τη ζωή άλλοι 28 άνθρωποι που γνώριζα. Πραγματικά ήταν ένα διάστημα που δεν ήθελα να κάνω τίποτα απολύτως. Και για να αποφύγεις μπελάδες κάνεις δύο πράγματα. Τρως και βλέπεις Netflix…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «The Big Diesel».

Ακολούθως ο Σακ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αποκτήσει… six-pack. «Έτρωγα καλύτερα και έκανα καλύτερες επιλογές. Πάντα ήμουν ο τύπος που έτρωγε πολλά σάντουιτς. Για πρωινό, για μεσημεριανό, για βραδινό, για σνακ. Ξύπναγα στις 3 τα ξημερώματα και έτρωγα σάντουιτς. Ξύπναγα ξανά στις 5 τα ξημερώματα και έτρωγα ένα ακόμα σάντουιτς. Είχα αρχίσει να γερνάω και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν το ήθελα. Έβλεπα έναν 70χρονο, χωρίς μύες, χωρίς τίποτα. Εκεί… γύρισε ο διακόπτης», υπογράμμισε.

«Ούτε άλλο ψωμί, ούτε αναψυκτικά, ούτε μεταμεσονύχτια γεύματα, ούτε γλυκά, ούτε τίποτα. Αρχισα να τρώω πολλά λαχανικά, σαλάτες, ψάρι, κοτόπουλο, φρούτα και όλα σε μικρές ποσότητες με αποτέλεσμα να χάσω 15 κιλά. Παράλληλα έκανα πολλή γυμναστική για 45 λεπτά την ημέρα και έφτασα στο σημείο να αποκτήσω six-pack ύστερα από 15 χρόνια. Όπως τότε που ήμουν στους Μαϊάμι Χιτ. Πάντα θέλω να κάνω κάτι με κίνητρo», τόνισε ακόμη ο Σακίλ Ο’ Νιλ. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.