«Ξεκληρίστηκε η οικογένεια μου»: Ράκος ο 17χρονος μοναδικός επιζών του φοβερού τροχαίου, βγήκε από το νοσοκομείο

featured image

Ο 17χρονος επιζών του τροχαίου δυστυχήματος στον Δομοκό, όπου ξεκληρίστηκε η οικογένειά του, βγήκε από το νοσοκομείο, χθες, Τρίτη, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο 17χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που έμενε με την οικογένειά του στο Χαλάνδρι Αττικής, γλίτωσε από το τροχαίο με μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, έχασε όμως μάνα, πατέρα και αδερφή, στο τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

Υπενθυμίζεται ότι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 4μελης οικογένεια συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο, στο δρόμο που έχει αποδειχθεί καρμανιόλα, μεταξύ Ξυνιάδας και Κορομηλιάς Δομοκού.


Ο 17χρονος επιζών έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το ΙΧ μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα, ενώ νεκροί ανασύρθηκαν ο 46χρονος οδηγός, με την 43χρονη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματισμένος βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορομηλιάς, Δημήτρης Γιαταγάνας, μιλώντας στο LamiaReport, για το τροχαίο στον Δομοκό «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 – 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ, εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες, κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.