Γιάννης Οικονόμου: «Τρίτη δόση για όλους πριν το τέλος του χρόνου, για πλήρη προνόμια και κανονική ζωή»

featured image

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι σύντομα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε όλους τους εμβολιασμένους πολίτες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική συζήτηση με την επιτροπή των ειδικών, χωρίς όμως να είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει πόσοι μήνες θα πρέπει να έχουν περάσει από τη δεύτερη δόση για τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως η τρίτη δόση να γίνει πριν το τέλος του χρόνου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Ο Γιάννης Οικονόμου για τις ελευθερίες στους εμβολιασμένους

Αναφερόμενος στις ελευθερίες για τους εμβολιασμένους, ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες που είναι και θωρακισμένοι έναντι της βαριάς νόσησης με κορωνοϊό, δικαιούνται και πρέπει να έχουν πλήρη προνόμια για μια κανονική ζωή.


Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Μάριο Λαζανά

Για την αναφορά του λοιμωξιολόγου Μάριου Λαζανά ότι δεν ερωτήθηκε η επιτροπή των ειδικών για την χορήγηση περισσότερων ελευθεριών στους εμβολιασμένους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι “η απόφαση αυτή λαμβάνει υπόψη της τα αποτελέσματα της εφαρμογής διάφορων πολιτικών από το καλοκαίρι και μετά, οπότε η εικόνα των εμβολιασμών είναι ικανοποιητική” και πρόσθεσε ότι “στην πανδημία κανείς οφείλει να παρακολουθεί πως εξελίσσονται τα πράγματα και κάθε απόφαση έχει τα δικά της ρίσκα”.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.