Εξαγριωμένοι με τον Χαρδαλιά οι Τούρκοι - Δείτε τι έγινε

featured image

Τουρκικό έδαφος αναφέρουν οι Τούρκοι τις Οινούσσες τις οποίες είχε επισκεφτεί ο Υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ανιστόρητα, προπαγανδιστικά και προκλητικά δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας από πλευράς Τούρκων, με αφορμή την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στις Οινούσσες για την στρατιωτική άσκηση «Παρμενίωνας».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Ο Υφυπουργός Άμυνας έγραψε στα social media: «Επισκέφτηκα τα ακριτικά Φυλάκια Οινουσσών, Παναγιάς και Αγ.Ελένης, στις ανατολικές εσχατιές του Αιγαίου μας. Σε κάθε γωνιά, οι Ειδικές Δυνάμεις μας δηλώνουν δυναμικά το παρόν. Κάθε νησί, κάθε μικρόνησος, κάθε βραχονησίδα, μια ελληνική πατρίδα! Είμαστε παντού!»

«Τουρκικό έδαφος στο νησί Κογιούν»

Οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους, έγραψαν πως ο Νίκος Χαρδαλιάς πόζαρε σε «τουρκικό έδαφος» με φόντο τη Σμύρνη.


«Η Ελλάδα πραγματοποίησε άσκηση στο τουρκικό έδαφος του νησιού Κογιούν. Ο υφυπουργός Άμυνας Χαρδαλιάς πόζαρε στο νησί με τη Σμύρνη να φαίνεται πίσω του, και μοιράστηκε αυτή την εικόνα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: Κάθε νησί, κάθε μικρό νησί, κάθε βραχονησίδα, μια ελληνική πατρίδα. Είμαστε παντού», αναφέρει η φιλοκυβερνητική Yeni Safak.

«Υπό κατοχή νησί μας»

«Η Ελλάδα έκανε άσκηση στο υπό κατοχή νησί μας» αναφέρει η εφημερίδα Sozcu, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς «πόζαρε με τη Σμύρνη να φαίνεται στο βάθος». Φιλοξενείται μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας του τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνταγματάρχης Ümit Yalım, ο οποίος λέει: «Τα χωρικά ύδατα, η παρακείμενη περιοχή, η υφαλοκρηπίδα, η αποκλειστική οικονομική ζώνη και ο εναέριος χώρος των εν λόγω 9 νησιών ανήκουν στη Δημοκρατία της Τουρκίας».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.