Μεγάλη απάτη με τα σούπερ μαρκετ Σκλαβενίτης - Δείτε τι έγινε

featured image

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με χιλιάδες επισκέπτες στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης να έχουν χάσει τον ύπνο τους! Τι έχει συμβεί; Παράλληλα, δείτε μία κίνηση ματ του Σκλαβενίτη που φέρνει ανατροπές στην αγορά.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης καταγγέλλουν απάτη για δήθεν διαγωνισμό τον οποίον «τρέχουν» επιτήδειοι έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τους καταναλωτές. Μάλιστα η γνωστή αλυσίδα τροφίμων Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πελάτες του προκειμένου να μην πέσουν θύματα της απάτης αυτής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης:


«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Απάτη στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγανάκτησαν με τις «Άγριες Μέλισσες» – “Όχι άλλη Λέρο! Βαρεθήκαμε. Μια αηδία κατάντησε»

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr).

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.