Τουρκική κατασκοπεία στη Ρόδο – Πώς αντάλλαζαν πληροφορίες για ελληνικά πλοία στο Καστελόριζο

featured image

Αποκαλυπτικές για τη δράση του 36χρονου γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο και του 53χρονου πρώην μάγειρα του πλοίου «Ε/Γ – Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ», κατηγορούμενων για τις πράξεις της υποστήριξης πολεμικής δύναμης του εχθρού από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και της προδοτικής κατασκοπείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, είναι οι εκθέσεις των εργαστηριακών ελέγχων σε ηλεκτρονικές συσκευές ιδιοκτησίας τους, που κατασχέθηκαν.

Ειδική μνεία γίνεται επί των ευρημάτων, αλλά και επεξήγηση της «αξίας» τους από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου στην παραπεμπτική της πρόταση, που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Δημοκρατική».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτιλίζουν την Ανχελίτα “Είσαι φτηνό σκουπίδι…σίχαμα σε καταλάβαμε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Τούνη

Αναφέρεται, ειδικότερα, στην 32σέλιδη πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου στα ευρήματα της από 7.1.2021 έκθεσης εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης του 7ου Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Δ.Ε.Ε. (Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών) και της από 11.1.2020 έκθεσης επισκόπησης – ανάλυσης των ανακριτικών υπαλλήλων της Υ.Α. Ρόδου, όπου ανευρέθησαν φωτογραφίες ελληνικών πολεμικών πλοίων και σκαφών του λιμενικού σώματος τραβηγμένες και αποσταλείσες από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, που έφερε χαρακτηριστική φθορά στην οθόνη του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.