Χαμός σε γαμήλιο γλέντι – Η νύφη έριξε κουτουλιά στον κουμπάρο

featured image

Πριν πάει ο νους σας στο κακό, να σημειώσουμε πως δεν υπήρξε καμία κόντρα ανάμεσα στους δυο ωστόσο στην δεξίωση του γάμου, πήγαν τα πάντα λάθος, σε βαθμό που χρειάστηκε ασθενοφόρο!

Η Katie Barrier, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς ωστόσο κατέληξε με το μάτι μαυρισμένο και φυσικά έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά καθώς αποφάσισε να εξιστορήσει τα όσα έγιναν στην δεξίωσή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

«Ο κόσμος με ρωτάει πως βρέθηκα με μαυρισμένο μάτι τη νύχτα του γάμου μου. Είναι πάρα πολύ απλό. Πολύ αλκοόλ, ένα ξέφρενο πάρτι και ένας σύζυγος ο οποίος πίστευε πως είναι ο Πάτρικ Σουέιζι στο Dirty Dancing», ξεκίνησε η εξομολόγηση της Katie.

Κάποια στιγμή στην ταινία ο θρυλικός ηθοποιός, είχε σηκώσει την συμπρωταγωνίστριά του στα χέρια. Και αυτό προσπάθησε να κάνει και ο άντρας της Katie, ωστόσο σύντομα κατάλαβε πως ήταν κακή ιδέα… Το κεφάλι της συζύγου του χτύπησε με εκείνο του κουμπάρου και φυσικά ο γάμος πήρε λάθος τροπή με τη νύφη ν΄αποκτά δικαίως το… λάφυρο της βραδιάς. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.