Τα μηνύματα που καίνε τον Φιλιππίδη – “Θέλω να σε χ@@@ παντού”

featured image

Οι μάρτυρες του Πέτρου Φιλιππίδη μπορεί να μην έχουν ιδία γνώση των γεγονότων, σύμφωνα με την εισαγγελική επισήμανση, των παθουσών όμως είχαν να καταθέσουν συγκεκριμένα περιστατικά.

Όπως προκύπτει από την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη για τρία κακουργήματα, στη μια από τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται , υπήρξε ένα μήνυμα που απέστειλε μετά την πράξη του στο θύμα που τον καίει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Αναφέρει η εισαγγελέας για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της Σ.Μ. που φέρεται να τελέστηκε μέσα στο θέατρο Μουσούρη: «Η παθούσα τρομοκρατημένη μόλις βγήκε έξω από το θέατρο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την φίλη της Β.Χ. η οποία τη συνάντησε στην Πλατεία Βικτωρίας και προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Σημειωτέον δε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης της παθούσας με τη φίλη της ο κατηγορούμενος απέστειλε στο κινητό της τηλέφωνο ένα χυδαίο μήνυμα με το εξής περιεχόμενο: «Θέλω να σε γαμ….την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις, θέλω να μου γλύψεις τον π…, να σε χ… παντού».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.