Τζέιμς Καφετζής – «Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ. Τώρα μου ζητάνε 100.000 ευρώ»

featured image

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μία πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί και από την παραγωγή του έλεγαν καλά το πας», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Για το εξώδικο του Acun Ilicali, απάντησε: «Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.


Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάρει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake.

Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

«Δεν ξέρω γιατί ο Ασημακόπουλος είπε ότι δεν είμαι φίλος με την Άννα Μαρία. Θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή της Μαλέσκου, πήρε μεγαλύτερη έκθεση και ήταν υπερβολή», είπε μεταξύ άλλων.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.